Att välja.....

 

Stenar och kristaller är inte bara vackra att se på. De sägs innehålla energier som var och en har sin egna speciella kraft och egenskap. Med hjälp av ädelstenar har man i alla tider ”dragit till sig hälsa, skrämt bort onda andar och bekämpat sjukdomar.” Den äldsta kända kristall-amuletten är över 20 000 år gammal!

För att få fram en stens egenskap och få den ”till sig” finns många olika sätt. Ett sätt är att bära den som ett smycke.

När du väljer ska du följa ditt hjärta och låta din intuition styra. Det är lika viktigt att välja något som du tycker är vackert, som att välja ett smycke vars egenskaper stämmer med din intention.

Det är något speciellt med att bära sin avsikt och det gör ditt mål kanske mer konkret. När du i livet blir distraherad påminns du om din kompassriktning i livet.  

Så vad behöver du bli påmind om lite extra, i ditt liv, just nu?

 

I samarbete med guldsmed Johanna Garmland på Garmlands Guld och Silver i Katrineholm har jag tagit fram en kollektion med yogasmycken - Malas, halsband och armband.

"Handmade with love in Katrineholm"

Varje smycke är helt unikt varvid om du är intresserad av att se mer och köpa behöver du kontakta mig för att få möjlighet att se de som just nu finns till försäljning.

Så kontakta mig på pernilla@halsokompassen.com