Yogakurser

Tekniken gör oss tillgängliga dygnet runt och gränsen mellan arbetstid och fritid suddas ut.

Hur många gånger susar vi inte på genom dagarna utan att ägna en tanke åt att kroppen ens finns. Först när vi lägger oss i sängen på kvällen kanske vi upptäcker att vi över huvud taget har en kropp och att den då kanske är trött och tung. Kanske går dina tankar på högvarv. Eller så kanske vi inser att vi har en kropp först när vi får ont någonstans eller blir sjuka.

På yogamattan är det ett ypperligt tillfälle att stärka kroppen, men framför allt öva upp medvetenheten om kroppen och tankarna. En medvetenhet som du sen tar med dig i din vardag.

Du kommer garanterat gå ifrån varje yogatillfälle med ny kunskap om dig och din kropp och med ett skönt lugn inombords.

Viryayogan på Hälsokompassen i Katrineholm är upplagd som kurser. Där du anmäler dig till en viss dag och tid och ett förbestämt antal gånger. De olika kurstillfällena knyts ihop i ett gemensamt tänk och fokus för att du ska kunna få det bästa med dig. Att det blir personligt för dig är viktigt för mig, och det blir möjligt eftersom jag har valt att ha max 15 deltagare/grupp.

Om du skulle missa något av kurstillfällena erbjuds du att ta igen det i en annan kurs en annan dag i mån av plats och under pågående kursomgång.

Som kursdeltagare blir du inbjuden och får du tillgång till en "hemlig" facebooksida. Där hittar du löpande information och inspiration om veckans tema, lediga platser att ta igen m.m.