Retreats, Specialpass, Workshops 

 

"En introduktion i Yoga" - FULLBOKAD

Nyfiken på yoga men vet inte om det passar dig?

 

Under den här introduktionen till yoga kommer du att få möjlighet att utforska både dina styrkor och dina utvecklingsområden. Det är just den kunskapen om dig själv som är så värdefull för att du ska veta vad du behöver utveckla för att bli stark, smidig men framför allt för att ha en fungerande och smärtfri kropp. 

 

Kanske tränar du annat som styrka eller kondition? Eller kanske tränar du inget alls? Oavsett vad så är du varmt välkommen. Här behövs inga förkunskaper och självklart passar passet både män och kvinnor. Du kommer vid det här tillfället att få prova 2 olika yogaformer och efteråt möjlighet att dröja dig kvar för att kunna ställa frågor i lugn och ro.

 

Viryayoga där vi jobbar med fokus, styrka, balans, kroppsmedvetenhet. I den här delen lovar jag att du kommer att bli utmanad i alla rörelseriktningar, inifrån och ut och i en hastighet som du kanske inte är van vid. Under klassen använder du dig av yogablock och band, allt för att kunna anpassa varje position helt utifrån dina egna förutsättningar (längd på armar/ben, rörlighet, styrka eller kanske skada)

 

Yinyoga kan beskrivas som en långsam stretch. Vi jobbar bara med rörlighet och vi stannar kvar i varje position i flera minuter. Allt för att komma åt bindväven på bästa sätt. Bindväven som hos många av oss kan vara orsaken till att man känner att rörligheten är begränsad och att man då också kan ha ont. Allt vi gör i den här yogaklassen är sittande eller liggande. Vi använder bolster, kudde och block för att kunna slappna av så mycket som möjligt i den del av kroppen som vi jobbar med. Om du är stressad, har svårt för att varva ner är yinyoga verkligen något för dig. 

 

 

Tisdagen den 16/1 kl.16.30-18.00

 

Pris 349kr

 

Köpet är bindande men man kan såklart överlåta platsen till någon annan vid behov. 

Betalning sker via Swish när du fått bekräftat att du fått en plats.

 

Vill du ge bort det i present till någon? Antingen så mailar jag dig ett digitalt presentkort att "slå in" eller så kommer du förbi och hämtar ett hos mig i min lokal.

 

Vi ses väl snart ”på mattan”?

 

Hälsningar Pernilla