Företagsyoga

Almost everyting will work again if you unplug it for a few minutes...including you

Tekniken gör oss tillgängliga dygnet runt och gränsen mellan arbetstid och fritid suddas ut.

Hur många gånger susar vi inte på genom dagarna utan att ägna en tanke åt att kroppen ens finns. Först när vi lägger oss i sängen på kvällen kanske vi upptäcker att vi över huvud taget har en kropp och att den då kanske är trött och tung. Kanske går dina tankar på högvarv. Eller så kanske vi inser att vi har en kropp först när vi får ont någonstans eller blir sjuka.

På yogamattan är det ett ypperligt tillfälle att stärka kroppen, men framför allt öva upp medvetenheten om kroppen och tankarna. En medvetenhet som du sen tar med dig i din vardag.

Du kommer garanterat gå ifrån klassen med ny kunskap om dig och din kropp och med ett skönt lugn inombords.

De positiva effekterna låter inte vänta på sig. Gemenskapen och sammanhållningen stärks, samtidigt som hälsa och välbefinnande för den enskilde ökar. Dina anställda kan snart uppleva ökad koncentration, mer styrka och smidighet, ökad balans, bättre sömn och ett lugnt sinne.

Yogaklasserna skräddarsys utifrån din personals behov. Vill ni ha en lugn Yinklass eller en svettig och energihöjande Viryaklass.

I det västerländska samhället rör sig livet väldigt snabbt. Genom att hämta kunskap från öst, får vi en väg ut ur stressen utan att behöva lämna vår vardag i vårt samhälle idag. Det är troligen därför yogan har blivit så populär bland Sveriges företag. Att värna om de anställda är nyckeln till en harmonisk arbetsplats. Låt yogan vara den nyckeln.

Tidsåtgång 60 min

Antingen så kommer jag ut till er på er arbetsplats eller annat önskemål eller så kommer ni till Hälsokompassens egen lokal. Jag jobbar med 2 olika yogaformen Viryayoga och Yinyoga. Vilken form som passar just er grupp diskuterar vi fram tillsammans.